pátek, října 21, 2005

Mjallby vs Bodens

Tak a máme tu poslední kolo sezony Duel mezi mými oblíbenými Mjallby a týmu z jednoho z nejsevernějších měst ve švédsku Boden, duel který rozhodne o třetím sestupujícím:
Na Mjallby se čeká se největší návštěva roku okolo 5000 diváků, tentokrát doufejme fanoušci protrhnou prokletí domácího stánku, kde se jim vůbec nedaří.

Do kádru se vrací Philip Jonasson (21/0) a Jonas Andersson (12/0), otazník visí na Fredrikem Olssonem (28/13) ten by však měl minimálně 45 minut v plné zátěži vydržet. Hráči mají v případě záchrany slíbenou prémii 5000 švédských korun (pro každého), což je zhruba 15 000Kč (vzhledem k velikosti tohoto malého vesnického klubu je to obrovská suma peněz :!:). Jen pro pořádek mjallby vyhráli oba dva poslední zápasy. Boden museli podstoupit před tímto zápasem obrovskou štreku (jak už jsem říkal jedno z nejsevernějších měst ve Švédsku) nejdříve letěli ve čtvrtek z Luley do Stockholmu a v pátek nad ránem ze Stockholmu do Malma, odkud se vydaly autobusem zhruba 90 km do hotelu vedle stadionu Mjallby. Z hráčů Boden nebudou v zápise o utkání jistě zapsáni tito hráči: Peter Gitzelov (26/4), Destin Makumbu (25/1), Ulf Hollsten (13/0), Niklas Backman (13/2) (bude spolukomentovat zápas v radiu, zájemci mohou poslouchat zde http://www.sr.se/blekinge/ )
otazníky visí nad starty:
Mtaka Simby (26/1)
Maxe Fuxberga (25/1)
Boden nevyhráli už pět zápasů v řadě a v těchto utkáních nevstřelili ani jednu branku, v minulém zápasu jim však rozhodčí neunal regulerní gol (míč za brankovou čáru prostě neviděl) a i díky tomu nenastoupí v utkání proti mjallby dvojice Gitzelov-Makambu oba dva výrok rozhodčího tak popudil že byly vykartováni. Tentokát, však bude utkání pískat zkušený prvoligový rozhodčí Daniel Stålhammar. Pevně věřím ve výhru Mjallby doufám, že jim budete držet palce!!!

0 Comments:

Okomentovat

<< Home