neděle, června 18, 2006

Novinky



















Všem čtenářům tohoto blogu se omlouvám za skutečně velmi nepravidelnou aktualizaci těchto stránek. Švédský fotbal stále denně sleduji, denně na něj sázím, denně o něm diskutuji, proto jsem si vědom svého dluhu vůči Vám i těmto stránkám a přináším souhrn novinek.

.Poslední květnový týden odjeli dva mladí fotbalisté české národnosti na testy do švédského Mjallby. Zájem byl o Alexandra Štacha (FC Dragoun Břevnov) a Radka Štýbla (Tatran Poštorná). Oba dva odehráli část utkání za amaterský klub Solve BK a o svých kvalitách přesvědčil především Štach, o kterém jsem zjistil, že studuje či studoval vysokou školu dopravní v Praze a nechal se fotit i pro jednu modelingovou agenturu. Jednání o přestupech obou hráčů jsou však zahalena rouškou tajemství a nakonec zřejmě oba dva fotbalisté zůstanou u nás :(.


.Mjallby se intenzivně zajímalo i o fotbalovým fandům dobře známého budějovického patriota Martina Vozábala, jenž měl vyztužit střední řádu Mjallby, která se doposud nevyrovnala s odchodem Zavadila. Vozábal do Švédska přiletěl, shlédnul utkání, odvezl si i nabídku na smlouvu ale nakonec dal přednost vábení Slovácka.




.Český golman Dušan Melichárek dostal po červené kartě proti Trelleborgu (kdy ztratil důvěru trenéru a byl pouze dvojkou) znovu tuto sobotu šanci chytat a i díky jeho výkonu si veze Mjallby ze Sundsvallu bod za remízu 2:2

0 Comments:

Okomentovat

<< Home